17 maj 2011

Det här med att jobba..

Det känns hur bra som helst att jobba. Det är roligt och med 4 olika jobb även varierande. MEN jag har kommit till den punkt där jag tänker, hela tiden. Är det här hur jag ska hålla på, hoppa runt på jobb och aldrig få någon rutin på min vardag?
Jag vet inte vad jag vill plugga till, anledningen till det är nog för att jag förknippar plugg med jobbiga tentor, OMtentor och en massa nattplugg. Om det kommer vara min vardag ett par år så vill jag inte...
Till hösten ska jag gå ALL-IN och söka på alla ställen jag verkligen kan tänka mig en framtid, inte bara ett tag utan ett ställe där det går att växa och ta sig vidare. Lättare sagt än gjort och frågan är om det finns såna jobb? Utan en utbildning i bagaget.


Sen har jag nu jobbat 15 dagar i sträck och känner hur kroppen liksom säger upp sig lite. Man känner sig lite uppgiven och har nära till gråten. Men det är något som inte får kommer för nära, för man är ju ung och ska klara sånt här, dessutom kan man inte säga det till någon för alla har varit med om värre.. Så min egen kropp och trötthet kan inte mäta sig med någon annans.
Det handlar inte om skryt eller att vara värst, det handlar om mig själv och det är inte gnäll. Det är fakta och jag är trött.

Det bästa jag vet med att läsa såna här rader i andras bloggar är tanken på att jag har det mycket bättre, vad skönt att jag slipper jobba 15 dagar i sträck och vad skönt att jag har ett bra jobb.

Men med två dagar kvar bara av dessa veckors jobb så skajag nog ta mig levande ur det. För på Söndag kör vi Loppis i Folkets hus!! Det ska bli hur kul som helst. Massa grejer, kläder, barnkläder kanske någon möbel och mycket mycket mer.

Kram!

1 kommentar:

  1. Känner igen mig i dina tankar om studier, fast nu efter att endast ha två tentor kvar på denna termin, och bara ett år kvar och jag måste säga att det är värt det!
    Jag har måste säga att det e riktigt kul o studera, man umgås med folk som har samma mål och samma yrkesintresse(blivande iaf). O Tentorna känns rätt kul ändå, framför allt när man får bevis på att man lärt sig något. Visst är det mycket o göra men jag måste nog säga att det blev mer sömnlösa nätter när jag jobbade heltid än va de blivit nu när jag pluggar, allt handlar om planering, o de verkar ju du va grym på! :)
    Tänkte bara att jag skulle berätta min synvinkel på studier, jag som e fast i träsket i ett år till! :P Kram Jessica M.

    SvaraRadera