29 oktober 2009

PMSbesvär

Jag har denna vecka haft fler mensbesvär än under hela min menstid.
Jag har varit så känslig och bara gråtit över ingenting,mest tv-program såklart.
Det var till och med hulkande gråt,Andreas undrade vad som var fel men mitt i hulkandet så ler jag ändå, för det är ett sånt känslosvall så jag undrar själv varför.
Dock gråter jag ändå ofta till tv-program,det är så skönt att gråta sånt mysgråt för att man är glad för andras skull,om de bara visste alltså..

Men nu tror jag den veckan är över,veckan av ovanligt mycket känslor.

Jag är iallafall exited över mitt nya jobb som elevassistent på st;mikael! Det ser jag så framemot att fortsätta med,jag ska bara jobba på att vara arg när det behövs. eftersom jag tidigare inte behövt skälla ut gäster på hotell eller på andra jobb jag haft. det blir en helt annan grej när man har o göra med omogna 16-åringar som inte förstår ord som -respekt,eget ansvar och vuxen.

Jag har i och med jobbet blivit medveten om att jag är vuxen. Det tänker jag på när jag dansar runt hemma och är dryg på Andreas när han försöker vara ensam på toa,i duschen eller försöker sova. Så då dämpar jag mig.. oftast,men ändå inte för inom mig finns ju emelie som nyss fick första mensen och slogs fortfarande med lillebror.
För jag är ju ändå lilla emelie när jag umgås med stora kusinerna och andra "vuxna". Jag tror det dröjer innan jag kan se mig själv som ansvarstagande vuxen,tills jag kan föra bildade samtal med andra vuxna.
Tror jag,även om jag redan gör sånt-är vuxen alltså.

Det är svårt att växa upp,att veta vad man ska bli,hur man ska föra sig och hur man ska slå sig fri.

Detta är iallafall by far det mest vuxna jag gjort-blivit "lärare" och ska vara respekterad av 16-åringar. håll tummarna.Känner att jag gärna hade gråtit lite nu,men det vore opassande då jag extrajobbar lite.

Pappa håller på att bygga en "kåta" på gården som blir jättefin,jag tror han är nöjd över den(säkert inte lika nöjd som mamma dock som tjatat i år.) för han passar på att dra onödiga "skämt" som -Välkommen hem till min "kåta".....fru...och mig på fest.
onödigt att höra verkligen.
för är det något som sitter kvar länge så är det allergin mot föräldrarnas sjgjhfaskfud ,USCH.

Det är snart dags att köpa bil! tjo,det har jag längtat efter. tänka sig att jag ska få lön varje månad nu igen,att kunna bidra till vårt vackra hem har jag längtat efter.det är otroligt jobbigt att stå bredvid bara..

Helgen blir fin,lugn och mysig. Grillning i "kåtan" på fredag och lördagen spenderas hos "Älvan" och Melker,det blir plätt-lördag med körslag,MYS!

FrokenB

2 kommentarer:

  1. Snart Emelie, snart är jag hemma..!

    SvaraRadera
  2. Jag minns dina PMSbesvär som igår. Det var tider det!! ;) Hoho. Det var mysigt att träffa dig i fregdas vännen! Nu åker jag snart, men vi får ses när jag kommer hem igen. Om jag kommer hem! Vi är lite dåliga på att boka myskväll tycker jag, fy på oss. puss

    SvaraRadera