28 november 2012

Nu dammar vi av bloggen

Det är väl lika bra att damma av bloggen och få skriva av sig lite i dessa dagar när jag ändå mest är hemma och är mammaledig. (smakar på ordet.. "mammaledig" vad märkligt, jag,mammaledig....)

Fick inspiration när jag såg att Annika bloggade, och jag gillade ju faktiskt att blogga förr så jag provar igen att komma igång. Det kan väl få vara ett ömsesidigt test, ni kommenterar och jag skriver?

Hur som helst så kom ju äntligen Freja, den 14 oktober 2012, 23,56 kom hon ut på falu lasarett och var sådär alldeles perfekt. En imponerande vikt på 3500gram och var 50 cm lång. Ni ser, en sådär exemplarisk flicka alltså!
Och såhär ser hon ut vår lilla "doodle" som vi kallar henne när det fjantas runt här hemma och gosas.


Just nu ligger skruttan och sover i sin vagn framför diskhon där vattnet står och rinner för fullt. Det är tyvärr det enda sättet att få henne att sova lite längre, hon vaknade när vi varit ute och gått 45 minuter i kylan och då ville hennes mamma ( jag vet, det är irriterande med mammor och folk i allmänhet som refererar till sig själv i tredje person, men nu blev det så) ha lite tid för sig själv och skrota runt, tända en brasa, ni vet. Så då är det bara att sätta igång vattnet så slocknar hon! kanon.

Men jag lär skrota vidare innan det ska tuttas igen!

3 kommentarer:

  1. Tro om jag ska damma av min blogg med :) eller kanske göra en ny! :) smart med rinnande vatten! Det ska jag testa!
    Kram från natta och Liam :)

    SvaraRadera
  2. Haha jag gör det jämt ::) Mamma Annika hit och dit, tur att vi mest är hemma :D Kul att jag kunde inspirera :) Kram

    SvaraRadera