2 mars 2011

Mittiveckan

Så var veckan i full gång,Veckan i dubbel bemärkelse, mitt i denna vasalopps(läs;trafikkaosvecka)vecka så har även min vecka kommit, och med den kommer även den mer negativa Emelie. Men idag trotsade jag mensveckan och drog ut i längdspåret med Ida, mer om det snart.

Jag har i snart två veckor jobbat dubbelt de flesta dagar. Först på ur&penn och så vidare till receptionen, eller så har jag haft kalas på bowlingen och så vidare till repan. Ett sjukt jobbigt liv dessa dagar.. Jag har knappt sett Andreas, och sovit dåligt.
(nu ska jag väl vara värst iaf)
I Lördags började jag med att jobba 11-15 på ur&penn, sen hem till mamma en sväng för att få lunch. 17-23 jobbade jag i repan, och så avslutade jag med 3 timmar i entrén på Mora Parken. 03.00 kom jag i säng och slocknade lite senare. 08.30 ringde klockan och det var bara att kliva upp för att hålla i barnkalas på bowlingen, så mellan 10-13 hade jag fullt upp med 8 ungar som var otroligt högljudda och sög musten ur mig.
Snubblade in över tröskeln och sjönk snabbt ner i gråt av utmattning.
Det händer så sällan att jag sliter ut mig att jag gråter, det ska inte vara möjligt tycker jag. Men ni må väl förstå med alla timmarna jag jobbade på ett dygn. galet.
Så, nu vann jag väl?

Jag o Andreas brukar skämta om att vi är värst, med tanke på alla statusuppdateringarna om att "jag är så sjuuuk, först influensa och nu världens förkylning" eller " Nu har jag städat heeela huset på 1500kvm och klippt gräsmattan på 300kvm och är laddad för att hänga tvätt och baka ut bullarna"
Det verkar som att man ska bräcka varandra på facebook. Känns inte som att det är så många som är genuina längre, allt har blivit en tävling.
Så därför, nog var jag värst nu?
:)

Åter till denna dag.Min lediga dag mitt i denna vecka. så härligt har det varit.
Vaknade av ett sms från Ida halv tio "skidor?"
Ja men visst, jag hade inget planerat så vi bestämde träff och åkte upp till Norra Garberg som vi hört ska vara skidparadiset.
Helt rätt, vilken natur och vilka fina spår. Vi vallade om mina skidor och drog iväg på "risåsrundan"
Efter att ha åkt fel och hamnat på en uppförsbacke på 2 km, och jag skojar inte, vi saxade och saxade uppför dessa backar innan vi såg en skylt och hamnade på rätt spår.
Så efter den pärsen så flöt det på bra. Vi tror det slutade på en mil i solskenet.

Sen kom jag hem, duschade och tog en tupplur tillsammans med min kära i sängen.
En väldigt fin dag, fin ledig dag. Nu är jag uppvilad inför dubbelpass imorn, och inför hela helgen!

Hur har ni haft det? Det var längesen jag skrev nu.
Men med solsken i kroppen och en mil på skidor så föll lusten på igen. Jag hoppas ni är med mig än.

1 kommentar:

  1. Härligt med uppdate;) åkte du aldrig kortvasan?ja va hemma i helgen men bara en snabbis..hoppas vi ses snart:) kram majsan

    SvaraRadera